Aanmelden

Zorginstellingen

Logovision biedt

  • directe begeleiding en behandeling van individuele zorgvragen bij slik- en communicatieproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in slik-, taal-, en spraakproblemen en alles rondom de communicatie, bij cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, bij lichamelijke, zintuigelijke en verstandelijke beperking, bij ziekte en bij psychosociale problematiek;
  • advisering aan cliënten en zorgpersoneel rondom communicatiehulpmiddelen
  • eetobservaties bij slikproblemen en advisering rondom aanpassing van voeding;
  • advies aan zorgpersoneel en familie;
  • trainingen en workshops voor zorgpersoneel, omtrent communicatie- en slikproblematieken. De trainingen en workshops worden op maat aangeboden. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wanneer een (WLZ)zorginstelling onze zorg en/of diensten wil inhuren, sluiten wij na overleg een overeenkomst af met de zorginstelling. Voor directe cliëntenzorg vergoed vanuit de zorgverzekering is er géén overeenkomst nodig en kan direct logopedische zorg bij ons worden aangevraagd.

.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een intakegesprek bij Logovision

Nieuwe cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden:
telefonisch via +31 (0) 851 30 49 15
, via het portaal online of via het aanmeldformulier.
Praktijklocaties
Logovision is méér dan communicatie, door heel Limburg. We zijn een allround praktijk met diverse specialismen en richten ons op een brede doelgroep: van jong tot en met oud.
Made with  ♥  by 
Rock the Web
menu