Aanmelden

Logopediepraktijk Logovision 

Missie & Visie

Logovision is een moderne, breed georiënteerde, dynamische en veelzijdige kwaliteitspraktijk, een plek voor specialisatie en gedrevenheid. We zetten ons met optimale inzet in voor passende zorg op individueel niveau; kwalitatieve zorg op maat. Het zorgtraject wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoefte en krijg jij de zorg die je nodig hebt. 

Vakkundig en doeltreffend beantwoorden wij hulpvragen op het gebied van stem, taal, spraak, adem, gehoor, afwijkend mondgedrag, lezen, spellen, eten en drinken. 

De primaire taak van Logovision is het verlenen van deskundige zorg en zorg op maat. Bij ons sta jij als cliënt met jouw hulpvraag centraal. De persoonlijke, klantvriendelijke en enthousiaste benadering van de specialisten zorgen ervoor dat je je thuis en gehoord voelt. Jouw behoeften en wensen (en die van je omgeving) zijn uitgangspunt voor een passende logopedische begeleiding. 
 
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in ons vaandel. Alle logopedisten werkzaam bij Logovision hebben binnen het vak Logopedie een eigen specialisatie, staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de NVLF. Behandeling vindt plaats volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten. Kennis wordt up to date gehouden door middel van scholingen. 

Met nevenlocaties door heel Limburg hebben wij een groot multidisciplinair netwerk en een ruim aantal samenwerkingsverbanden opgebouwd, waarin continue geïnvesteerd wordt. Wij kunnen hierdoor een multidisciplinaire aanpak bieden in het belang van jou, dicht bij jou in de buurt.    

Onze partners

Meld je aan voor een intakegesprek bij Logovision

Nieuwe cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden:
telefonisch via +31 (0) 851 30 49 15
, via het portaal online of via het aanmeldformulier.
Praktijklocaties
Logovision is méér dan communicatie, door heel Limburg. We zijn een allround praktijk met diverse specialismen en richten ons op een brede doelgroep: van jong tot en met oud.
Made with  ♥  by 
Rock the Web
menu