maak-afspraak-logovision-logopedie-praktijk

In de zomer geopend

De Logovision praktijken blijven gewoon geopend deze zomer, om zo onze zorg te kunnen continueren. Voor velen is dit namelijk een periode om een inhaalslag te maken of is dit het juiste moment om klachten aan te gaan pakken.
Wij nemen nieuwe aanmeldingen aan en er is momenteel geen wachtlijst. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Team Logovision wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

Vacature Logopedist, oktober 2020

Vacature (allround)Logopedist 16-20 uur

Logovision zoekt een nieuwe collega voor de regio Maastricht Heuvelland!        Neem contact op via info@logovision.nl voor de volledige vacature.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 44.

 

Vestiging Roermond

Logopediepraktijk Logovision is nu ook in Roermond!
Logovision bevindt zich in het gezondheidscentrum de Boog, waar multidisciplinair gewerkt wordt.

Onze specialisten staan ook hier voor u klaar!

Nieuwe collega’s

Welkom in ons Logovision team Céline van Aalst, Nina de Pauw en Inke Trilsbeek!

Lees hier meer over onze therapeuten.

Logopedie bij revalidatie COVID-19

Wanneer u herstellende bent van het coronavirus, kunt u moeite hebben met o.a.: ademen, spreken, slikken en kan het moeilijk zijn om op woorden te komen. Vooral mensen die aan de beademing hebben gelegen kunnen adem-, stem- en slikproblemen ervaren. Wij van Logopediepraktijk Logovision kunnen hierbij hulp bieden en werken nauw samen met andere disciplines om de revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe vestiging Trail Circle Heerlen

Met trots opent Logovision haar deuren in Heerlen en zijn wij bereikbaar voor heel Parkstad! De locatie is zeer goed bereikbaar voor zowel jong als oud.

Trail Cirle Heerlen, Nieuw Eyckholt 296, 6419 DJ Heerlen

Tele-Logopedie

Tele-logopedie is het op afstand behandelen door middel van beeldbellen. Door drukke banen, stijgende kosten, etc. is het niet altijd eenvoudig om wekelijks naar de Logopediepraktijk te gaan en kan men op deze manier logopedie vanuit thuis volgen. Ook mensen met neurologische problematieken kunnen bijzonder gebaat zijn bij logopedie in hun eigen omgeving. Tele-Logopedie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

“Nu het coronavirus onze maatschappij beheerst, kan de therapie vanuit thuis worden voortgezet!”

Blij je weer te spreken!

7 mei 2020 – Met een frisse start opent Logopediepraktijk Logovision op een verantwoorde wijze weer haar deuren en presenteren wij met trots ons nieuwe Logo!

Het team van specialisten staat weer klaar voor behandelingen in de praktijk. Wij volgen de aanbevolen maatregelen van het RIVM en onze beroepsgroep NVLF.  Ook blijft het mogelijk via Tele-logopedie en telefonische consulten logopedie te volgen.

“Op deze manier blijven wij voor iedereen bereikbaar, voor jong en oud en voor nieuwe aanmeldingen!”

CVA Zorgketen Maastricht en Heuvelland

Logovision maakt deel uit van de CVA Zorgketen Maastricht Heuvelland, waarbinnen verschillende specialisten samenwerken om de zorg en behandeling rondom de CVA clienten zo optimaal mogelijk te kunnen bieden.

De zorg die onze keten biedt richt zich op elke fase van uw herstelproces en start bij de opname in het ziekenhuis, de revalidatiefase in de revalidatiekliniek of bij AZM Herstelzorg en/of thuis met aanvullende zorg vanuit de 1e lijn therapeuten.

De samenwerkende partijen zijn: MUMC+, Adelante, azM Herstelzorg, Envida, 1e lijns Fysiotherapie- Ergotherapie en Logopedie, SGL, Steunpunt Matelzorg Zuid, ZIO (Huisartsenzorg Maastricht en Heuvelland) Hersenletsel.nl en Samen verder Limburg.

Nieuwe stagiaire

Logovision heeft er een nieuwe collega bij. Stagiaire Nina de Pauw zal de komende maanden het team komen versterken op onze verschillende locaties. Nina de Pauw volgt de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Zuyd en gaat bij ons haar afstudeerstage doen!