Aanmelden

Specialisaties

Logopedie is er voor iedere levensfase; van 0 tot 100+. Bij iedere levensfase horen andere zorgvragen en zo ook specialisaties. Je kunt hierbij denken aan baby's en kinderen, maar ook volwassenen en ouderen kunnen beroep doen op de logopedist. Logopedie is dus zoveel méér dan alleen de spraakles, waaraan vaak gedacht wordt.

Oro-myofunctionele therapie (OMFT) is gericht op verbetering van het evenwicht van de mondspieren en corrigeert zo op een natuurlijke en prettige manier het gebit van uw kind.

Medical Taping binnen de logopedie is een mogelijk onderdeel van een totale behandelmethode. Het is een waardevolle aanvulling bij de behandelingen van: globus gevoel, slikklachten, spanning in de kaak, facialis parese, speekselverlies en open mondgedrag.

Larynxmanipulatie is een therapievorm, die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde logopedisten bij stem- en slikstoornissen. Deze therapie gaat uit van de spanning van de diverse spieren (musculi) en de invloed hiervan op de larynx. 

Wanneer jij ervaart dat jouw stem niet meer passend is bij jou (gender)identiteit, kan een logopedist jou helpen bij het ontwikkelen van een stem wél passend bij jouw genderidentiteit.

Wanneer u herstellende bent van het coronavirus, kunt u moeite hebben met o.a. ademen, spreken, slikken en kan het moeilijk zijn om op woorden te komen.

Meld je aan voor een intakegesprek bij Logovision

Nieuwe cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden:
telefonisch via +31 (0) 851 30 49 15
, via het portaal online of via het aanmeldformulier.
Praktijklocaties
Logovision is méér dan communicatie, door heel Limburg. We zijn een allround praktijk met diverse specialismen en richten ons op een brede doelgroep: van jong tot en met oud.
Made with  ♥  by 
Rock the Web
menu