Aanmelden

Een bijtketting geeft rust bij de verwerking van prikkels en spanning. Het levert ondersteuning bij bijvoorbeeld ADHD, ADD, Autisme en HSP. Een bijtketting levert tevens een positieve bijdrage aan de concentratie.

Veel kinderen en volwassenen hebben de neiging om op iets te kauwen als ze gestrest zijn of zich moeten concentreren. Daarom kan het zo moeilijk zijn om te stoppen met bijvoorbeeld duimzuigen of nagelbijten. Ook potloden, pennen, kleding en haar zijn vaak de dupe van dit instinctieve gedrag.

Het bijten is op zich natuurlijk geen probleem. De vingers, nagels, kleding, pennen en andere objecten die we hiervoor gebruiken, slijten echter sneller dan de bedoeling is.

Daarnaast is het microplastic, dat op die manier in ons systeem terecht komt, niet goed voor ons, evenals de suikers en/of smaakstoffen van oplossingen zoals kauwgom.

Bestel ze hier:

bijtkettingshop.nl

Meld je aan voor een intakegesprek bij Logovision

Nieuwe cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden:
telefonisch via +31 (0) 851 30 49 15
, via het portaal online of via het aanmeldformulier.
Praktijklocaties
Logovision is méér dan communicatie, door heel Limburg. We zijn een allround praktijk met diverse specialismen en richten ons op een brede doelgroep: van jong tot en met oud.
Made with  ♥  by 
Rock the Web
menu