Handig om te weten

Privacy

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Binnen onze praktijk wordt zorgvuldig omgegaan met deze informatie. Wij houden ons aan de Algemene Verordening voor de Gegevensbescherming (AVG).  Kijk voor meer informatie hierover op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg.

In onze privacyverklaring kun je lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Dit privacyreglement beschrijft hoe wordt omgegaan met je persoonsgegevens, waaronder medische gegevens.

Als er naar aanleiding van het privacyreglement nog vragen of opmerkingen zijn kun je contact opnemen met je behandelaar. Ook kun je een e-mail sturen naar info@logovision.nl of telefonisch contact opnemen met de praktijk +31 851304915.

privacy-verklaring-logovision

Klachten

Wij doen er alles aan om je goed te begeleiden. Ben je toch ergens ontevreden over? Dan kun je dit bespreken met je behandelend logopedist of de praktijkhouder Nina Wauters-Kardaun. Kom je er samen niet uit, dan kun je een klacht indienen bij het  Klachtenloket Paramedici.

Het klachtenrecht verloopt via de wet Wkkgz en is verbonden met de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Meer informatie over uw klachtenrecht vindt u  hier.

Kwaliteit

We werken voortdurend aan de beste kwaliteit. Daarom staan we geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, specialiseren we ons door het volgen van bij- en nascholingen, nemen we deel aan kwaliteitskringen en zijn we lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Ook laten we je, met je toestemming, na afronding van de behandeling, een cliënttevredenheidsonderzoek invullen via QDNA. Onlangs heeft Logopediepraktijk Logovision de vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald. De toets is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de processen en dienstverlening binnen de logopediepraktijk.