Aanmelden

Algemeen

Kinderen

Bij Logopediepraktijk Logovision houden we van het werken met kinderen. Onze aanpak is speels en kindgericht. Wij zorgen voor afwisseling en aantrekkelijke werkvormen en materialen. Op deze manier komen kinderen graag naar de logopedische behandeling.

Ouders of opvoeders worden intensief in de begeleiding betrokken. Het logopedische probleem op tijd aanpakken is erg belangrijk voor je kind. Logopedie kan zinvol zijn voor kinderen van alle leeftijden; van baby’s tot tieners.

Volwassenen

Bij Logopediepraktijk Logovision zijn we gespecialiseerd in de gezondheidsproblemen van mensen met een complexe aandoening en de problemen in de communicatie en het eten en drinken die hierdoor kunnen ontstaan.
Naast het behandelen van deze problemen bij volwassenen en ouderen geven we ook advies en begeleiding aan beroepssprekers ter voorkoming of behandeling van stemproblemen.

Wij stemmen onze aanpak af op het dagelijkse leven, je beroep en op je mogelijkheden en interesses. Hierbij werken we op basis van gelijkwaardigheid en samenspraak.

Meld je aan voor een intakegesprek bij Logovision

Nieuwe cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden:
telefonisch via +31 (0) 851 30 49 15
, via het portaal online of via het aanmeldformulier.
Praktijklocaties
Logovision is méér dan communicatie, door heel Limburg. We zijn een allround praktijk met diverse specialismen en richten ons op een brede doelgroep: van jong tot en met oud.
Made with  ♥  by 
Rock the Web
menu