dionne-DIONNE MIJNES

Dionne Mijnes

LOGOPEDIST

Dionne is een logopediste die veel waarde hecht aan een cliëntgerichte aanpak. In de omgang met cliënten vindt zij betrouwbaarheid, een goede luistervaardigheid en respectvolle benadering van groot belang. Dionne verzorgt voornamelijk de behandelingen aan huis voor volwassenen met een (neurologische) spraak-, taal- of slikstoornis. Ze is hierbij werkzaam in en rondom Sittard, Geleen, Munstergeleen en Maastricht. In het alledaagse leven is Dionne graag in de buitenlucht om te wandelen of te fietsen. Daarnaast houdt ze van lekker eten en lezen.

Je kunt Dionne bereiken via: 06-28971696 of dionne@logovision.nl

cissy-wetzels-portret

Cissy Wetzels

PRAKTIJKONDERSTEUNER

Cissy is de duizendpoot in de logopediepraktijk. Zij ondersteunt de logopedisten daar waar het nodig is. Ze is gedreven, spontaan, enthousiast en zet graag de puntjes op de i. In haar vrije tijd vindt ze wandelen leuk, kookt ze graag samen met vrienden en heeft ze veel verbondenheid met Italië en de Italiaanse taal en cultuur. Naast dit alles is ze helemaal dol op haar 4 kleinkinderen.

Je kunt Cissy bereiken via:
06-11889372 of cissy@logovision.nl

James Anderson

Front-end Developer

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.