Ons team

MICHAEL WAUTERS

DIRECTEUR / PRAKTIJKHOUDER

Recent
Als co- founder, voormalig mede- directeur en mede- eigenaar van een andere (overigens nog steeds bestaande) zorginstelling/ISO gecertificeerde, gecontracteerde zorgaanbieder gevestigd in Midden-en Zuid-Limburg met als zorgaanbod beschermd wonen, ambulante hulp en dagbesteding, de keuze gemaakt om zijn passie voor en zijn geloof in de zorg op maat met
Logovision verder tot uiting te brengen.

Verleden
Jarenlange werkervaring opgedaan in allerlei vormen en/of soorten van hulpverlening:

Eerste werkervaring Sociotherapie in een Tbs-kliniek, als Case- Manager bij een maatschappelijke opvang, als pedagoog bij SJSJ/ Keerpunt (Jeugdgevangenis), en in de functie Coördinator Zorg een team (en de bijbehorende hulpverleningstrajecten) aangestuurd/ gemonitord binnen een maatschappelijke opvang op een doorstroomvoorziening Beschermd Wonen. Tevens als Zzp' er ingehuurd en ingevlogen op diverse behandel-, crisis-en traumagroepen voor jeugd door heel Limburg. Projectleiding en projectmanagement behoorden tot zijn overige opdrachten als Zzp’ er.

“Dit alles maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken, zowel op micro-, meso- als op macroniveau, veel kennis en kunde heb opgedaan in de hulpverlening en in het sociaal ondernemen. Hoewel ik van mening ben dat men pas optimaal fungeert zodra ze zichzelf als eigen meetinstrument kunnen inbrengen/ inzien:

Authenciteit, uniciteit en een oordeelvrije bejegening, zijn voor mij de ingrediënten die Panoramix in een toverdrankje mag doen. Ik zelf heb Asperger en de nodige levenservaring ‘mogen’ opdoen, past dit nog in het toverdrankje? Asterix, Obelix, Remix, alles in the mix. Smaken verschillen, dat is ‘gewoon’ mooi!”

Studie
Bachelor of Social Studies, Hogeschool Zuyd (*)

* incl. extra Minor Dyslexie Hogeschool Zuyd Heerlen & overige opleidingen/ cursussen

Je kunt Michael bereiken via:
0031 851304915 of info@logovision.nl

dionne-DIONNE MIJNES

DIONNE MIJNES

LOGOPEDIST

Dionne is een logopediste die veel waarde hecht aan een cliëntgerichte aanpak. In de omgang met cliënten vindt zij betrouwbaarheid, een goede luistervaardigheid en respectvolle benadering van groot belang. Dionne verzorgt voornamelijk de behandelingen aan huis voor volwassenen met een (neurologische) spraak-, taal- of slikstoornis. Ze is hierbij werkzaam in en rondom Sittard, Geleen, Munstergeleen en Maastricht. In het alledaagse leven is Dionne graag in de buitenlucht om te wandelen of te fietsen. Daarnaast houdt ze van lekker eten en lezen.

Je kunt Dionne bereiken via:
06-28971696 of dionne@logovision.nl

Logopedist-Renske-Krause-Logovision-logopediepraktijk

RENSKE KRAUSE

LOGOPEDIST

Renske is een bevlogen en spontane logopediste die geduldig en empathisch te werk gaat. Ze is werkzaam in Maastricht en richt zich daar voornamelijk op de behandeling van (jonge) kinderen, maar het werken met volwassenen heeft ook haar belangstelling. In het dagelijks leven vind je Renske veel in de turnhal waar zij met net zoveel passie training geeft aan wedstrijdturnsters. Verder geniet zij van een goede literaire thriller en is zij het liefst veel onder de mensen.

Je kunt Renske bereiken via:
06-53547654 of renske@logovision.nl

favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

NINA WAUTERS-KARDAUN

PRAKTIJKHOUDER - LOGOPEDIST

Je kunt Nina bereiken via:
0031 851304915 of info@logovision.nl
favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

NAOMI DE CHATEAU

LOGOPEDIST

Je kunt Naomi bereiken via:
06-53560634 of naomi@logovision.nl
favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

IRIS VAN LING

LOGOPEDIST

Je kunt Iris bereiken via:
06-18897567 of iris@logovision.nl
favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

Fenna Muijtjens

LOGOPEDIST

favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

Carmen van der Put

LOGOPEDIST


Je kunt Carmen bereiken via:
06-25171707of carmen@logovision.nl
favicon-logovision-logopediepraktijk-meer-dan-communicatie

Shauni Drummen

LOGOPEDIST